EXCLUSIV Rednic, declarații EXPLOZIVE despre negocieri: ”Mă doare sufletul”


Mircea Rednic a făcut astăzi niște declarații incendiare despre negocierile cu Ionuț Negoiță și explică de ce nu este convins să ia în acest moment clubul din Ștefan cel Mare. Trebuie să precizăm că nu a luat deocamdată o decizie, urmând să vă informăm când se va hotărî dacă poate și dacă se merită să investească la Dinamo în aceste condiții.

”Am văzut a spus David că Dinamo are un potențial fantastic. Păi de ce nu ați făcut voi echipa productivă dacă are acest potențial din 2013 de când a preluat Negoiță clubul? Singura perioadă în care a fost productivă a fost în penultimul meu mandat de antrenor când dacă făcea un efort, trebuia doar să mărească salariile la 2-3 jucători, care ar fi vrut să rămână, Puljic, Gnohere, și mai erau și alții, luam campionatul la pas sezonul următor. A vândut apoi jucători după ce am plecat eu de 2-3 milioane. În rest toată perioada – 0 barat plus două play-out-uri. Păi cum l-ai gestionat tu nu are potențial.

Și după ultimul meu mandat vor scoate bani. Există oferte pentru Montini, pentru Naser, pentru Grigore. Și Reda are ofertă, dar el vrea să rămână la Dinamo. Și vă spun un lucru. Eu nu dădeam 25.000 de euro din buzunar, dacă nu-l vedeam. Plus că am avut încredere și în Loți care mi l-a propus. Reda e un jucător care are potențial.

Deci dacă vine Mircea Rednic are potențial. Și atunci de ce îl dai afară pe Rednic? Înseamnă că nu ești un investitor deștept. Păi cheamă-l pe Rednic înapoi. Dar nu, tu mă dai pe mine afară, reziliezi contractele la jucătorii aduși de mine și apoi îmi propui să cumpăr clubul și să-i dau eu afară pe Neagoe, pe Prunea, și să le dau banii. Că știți foarte bine cum a plecat Neagoe de la Sepsi, sau Prunea de la FRF sau Iași, s-a judecat și și-a luat banii. Păi așa prost să fiu?

Și ca să fie clar! Mi-a făcut aceeași ofertă din noiembrie, nu e nicio promoție. Aceleași discuții, n-au fost alți bani, tot la 3 milioane. Dar cu tot cu datorii se depășește suma de 5 milioane și jumătate. Pentru că Negoiță rămâne cu acțiunile, dar nu plătește nici măcar un euro din datorii, trebuie să le plătesc eu. Iar ca să investesc să mă bat la titlu și la cupe europene, că eu nu vin să mă fac de râs, se ajunge la 10 milioane de euro.

Bun, deci eu trebuie să dau bani unui om care și-a bătut joc de mine și mă cam doare sufletul, sincer vă spun.

Ai avut un om care a antrenat fără bani, mă dai afară și apoi mă chemi să cumpăr clubul. Păi n-aș dormi toată noaptea să mă spăl eu pe cap cu toate problemele create de ei în toți acești ani și Negoiță la finalul anului să-și ia banii, dividentele, un om care și-a bătut joc de mine, m-a umilit!

Au dat afară sau i-au determinat să plece pe toți oamenii buni din club.

Și m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoiță. Și mi-a spus în felul următor, că trebuie să-i cer acordul la orice acțiune iau. Adică dacă eu vreau să iau 1 milion de euro pe Montini, poate să vină Negoiță și să-mi spună să nu-l vând cu 1 milion, ci cu 2, și să cadă afacerea. Eu nu pot să-l vând fără acordul lui. Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă dați seama că dacă rămâne cu 40% va fi și mai rău. Și el stă bine mersi la Rin.

În toată perioada asta s-a făcut bugetul în funcție de TV și de sponsori. Și vii și ceri 3 milioane de euro. Păi pe ce ceri tu 3 milioane de euro??? N-ai stadion, n-ai echipă, n-ai birouri. Toate sunt închiriate. Iar Săftica nu e toată a lui Dinamo, prima parte e înstrăinată la niște neamuri.

Păi acum a doua oară chiar m-a umilit, sincer! Și-mi cere – du-te tu cu Dinamo, descurcă-te, și la final de an uite dividentele.

Păi el îi aduce pe Neagoe și pe Prunea, îmi dă jucătorii mei afară, și-mi cere să cumpăr clubul în condițiile astea? Păi mai du-te și anul ăsta cu New Dinamo, că înseamnă că ai încredere în ei. Și vorbim la anul”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo are jucător la EURO. Prima reacție: ”Vreau să mulțumesc”

-->
Previous EXCLUSIV Florin Bratu, prima reacție după convocarea lui Ricardo Grigore
Next VARIANTĂ IPOTETICĂ Cum ar putea să preia Rednic pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *