EXCLUSIV Rednic a făcut iar un gest MARE pentru Dinamo


Mircea Rednic este contestat de unii pentru modul în care acționează la Dinamo, dar nu există un alt om care să fi pus atâta suflet, bani, într-un proiect care la primă vedere părea falimentar. Așa cum v-am anunțat în exclusivitate după conferința de presă în care el a anunțat că a împrumutat din nou clubul, Rednic a băgat în conturile lui Dinamo 50.000 de euro pentru ca fotbaliștii săi să fie cu salariile la zi.

”Astăzi iar am făcut un efort, am împrumutat iar clubul. Nu contează cu cât! Vreau să ajut, de aceea fac un apel la toți care se dau dinamoviști. Fac orice ca atmosfera să fie bună, să fie liniște, băieții mei să fie cu salariile la zi. Asta contează”, declara Mircea Rednic pe 4 aprilie.

Doar că gestul lui nu a fost apreciat de Ionuț Negoiță, care a direcționat banii pentru a plăti niște datorii spre ANAF. Așa că antrenorul lui Dinamo s-a supărat săptămâna trecută când a văzut că a trecut o lună de zile și banii către jucători tot nu au fost virați: ”E ultima dată când mai împrumut clubul dacă jucătorii mei nu vor fi plătiți în cel mai scurt timp”, le-a transmit Rednic conducătorilor, conform gsp.ro.

Iar problema se pare că s-a rezolvat. ”Astăzi se dau salariile”, a spus Rednic pentru doardinamo.ro.

Salariile la Dinamo se plătesc pe data de 15 a fiecărei luni. Astfel, dinamoviștii au făcut Paștele fără prea mulți bani în conturi.

Citește și:

CE GEST Patrick Ekeng, comemorat în Polonia printr-un gol

-->
Previous Cei trei jucători români pe care Rednic îi vrea la Dinamo în vară
Next Mesajul DUR al lui Rednic din vestiar. Ce l-a scos din minți pe antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *