EXCLUSIV Rednic a adus la Dinamo un atacant cu 24 de goluri. Prima reacție


Dinamo a dat afară o serie de jucători în această iarnă și plecările vor continua la echipa din Ștefan cel Mare. Mircea Rednic vrea să construiască o formație de viitor, cu jucători cărora să nu le tremure picioarele când intră pe teren și să le inducă spiritul de învingător pentru a reuși să se bată la titlu măcar din sezonul viitor.
Iar Mircea Rednic a găsit atacant în propria curte. Este vorba despre Gabriel Răducan, un atacant de 18 ani, care a marcat în acest sezon 26 de goluri și 24 de pase pentru Under 19. El va fi luat în cantonamentul din Antalya împreună cu echipa și dacă va confirma va primi șanse și în campionat.

”Sunt foarte fericit că domnul Rednic m-a luat în cantonament. Pentru mine și pentru viitorul meu înseamnă foarte mult, e o motivație în plus și o să fac totul să nu-l dezamăgesc și să arăt ce pot”, a declarat Gabriel Răducan pentru doardinamo.ro.

Geani Crețu, Alexandru Longher, Cătălin Măgureanu și Gabriel Răducan sunt cei patru jucători de la Under 19 care vor merge cu echipa în cantonamentul din Antalya.

Citește și:

Claudiu Niculescu face dezvăluiri cutremurătoare. Întrebare pentru Negoiță

-->
Previous Claudiu Niculescu face dezvăluiri cutremurătoare. Întrebare pentru Negoiță
Next Rednic transferă un jucător polivalent care a marcat 15 goluri în 42 de meciuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *