EXCLUSIV Reda Jaadi, chemat la negocieri: ”O glumă” Ce va face mijlocașul


Este clar! Trendul la Dinamo este să dea afară toți fotbaliștii aduși de Rednic în ultimul său mandat. Chiar și gratis, numai să scape de ei. Ultimul caz, Reda și Nabil Jaadi, care au fost chemați astăzi la negocieri.

”Este o prostie ce a apărut în presă că o să-mi reziliez contractul. Nu voi pleca nicăieri. Până astăzi m-am antrenat normal. Noul director, Florin Prunea, m-a chemat pe mine și pe Nabil și ne-a spus: ”Acum avem o nouă strategie, un nou antrenor, noi nu mai vrem niciun jucător al lui Rednic la Dinamo și NU ne vom mai baza pe voi.”

Eu i-am spus că asta este o glumă. Eu nu sunt jucătorul lui Rednic, sunt jucătorul lui Dinamo pentru încă doi ani! Nici eu, nici fratele meu, nu avem contracte cu Luana.

Eu vreau să stau în România, la Dinamo! M-am acomodat aici, îmi place echipa, suporterii, orașul, NU VOI PLECA!

Dar nu depinde doar de mine. Atât eu, cât și fratele meu, mai avem contract 2 ani de zile. Nu am primit nicio hârtie de reziliere. Dacă vor să ne dea afară există o singură variantă – să ne dea salariile până la finalul contractului. Și plecăm acasă. Dar noi vrem să rămânem aici, să dăm totul pentru Dinamo și pentru suporterii acestui club. Noi nu suntem fotbaliștii nimănui! Suntem fotbaliștii lui Dinamo”, a declarat Reda Jaadi pentru doardinamo.ro.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rednic: ”Negoiță s-a c….t pe el”. Mesaj pentru Bălănescu

-->
Previous Cum îl înțeapă Florin Prunea pe Rednic
Next INTERVIU EXCLUSIV Negoiță: ”Dinamo merită mai mult. Vreau soluții”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *