EXCLUSIV Răzvan Lucescu despre Mircea Rednic: ”Îi mulțumesc din suflet”


Familia Lucescu și Mircea Rednic pare că au îngropat securea războiului și pot redeveni buni, mai ales într-o săptămână ca asta a patimilor, când ar trebui să iertăm și să ne iubim mai mult ca oricând. Mai ales că ultimul titlu câștigat de Răzvan a fost la Rapid pe vremea când Rednic era antrenor, el vicepreședinte și Copos patron. Într-o declarație exclusivă astăzi pentru doardinamo.ro, Răzvan Lucescu a vorbit despre antrenorul lui Dinamo și șansele ”câinilor” de a lua titlul sezonul viitor.

-Ai văzut mesajul lui Mircea Rednic pentru tine înaintea meciului, că se bucură că ai realizat această performanță?

Dacă este mesajul pe care l-am văzut pe internet, am rămas impresionat și îi mulțumesc din suflet.

-Crezi că Mircea Rednic poate câștiga titlul cu Dinamo?

Este devreme de vorbit despre asta acum, este un alt campionat, el este un antrenor cu o experiență uriașă, un antrenor care are experiența victoriilor, are o mentalitate de lucru, are toate atu-urile, acum este important să fie și susținut de un management puternic, fără asta nu se poate. Uite și asta este o altă experiență, trebuie să fii foarte puternic din toate punctele de vedere, în felul ăsta ai și o calitate a grupului de jucători mai ridicată, iar tu poți să fii un antrenor foarte bun, dar dacă nu ai o calitate foarte ridicată, nu poți să câștigi, n-ai cum. Dar el face o treabă foarte bună. Câți antrenori extraordinari nu sunt în lumea asta, dar care nu au șansa să lucreze cu jucători și cu echipe care nu pot câștiga titluri? Sunt foarte mulți.

Ce a declarat Mircea Rednic ieri:

”Răzvan a câștigat. Și anul trecut el a meritat să-l câștige, erau arbitrajele care au fost, interesele care au fost, el merita ca joc și ca echipă. A reușit să formeze o echipă puternică, atmosferă super la Salonic, mă bucur pentru el și cred că astăzi va încheia și se vor liniști și ceilalți în Grecia. Merită, a muncit mult, mă bucur pentru el. A făcut o imagine bună pentru antrenorii români, pentru România. Când ai bani și ai susținere poți să faci lucruri bune” Mircea Rednic, declarație dată înaintea meciului care a decis titlul în Grecia

Citește și:

VIDEO+FOTO EXCLUSIV Salonicul, la picioarele lui Răzvan Lucescu

-->
Previous Pleacă căpitanul? Mesajul lui Rednic pentru Dan Nistor
Next Care sunt cele trei schimbări pe care le pregătește Rednic astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *