EXCLUSIV Răduț explică cum poate ajunge la Dinamo


Unul dintre primele transferuri de la Dinamo din pauza de vară poate fi Mihai Răduț, mijlocașul de 29 de ani de la Lech Poznan. Rednic a declarat că i-a promis că va veni în vară la echipa din Ștefan cel Mare dacă reușește să rămână liber. Totuși, el din vară va mai avea un contract pe un an cu polonezii și singura șansă este ca el să fie lăsat să plece fără pretenții financiare pentru ca polonezii să scape de salariul lui în valoare de 18.000 de euro pe lună.

”Am o relație bună cu domnul Rednic și știu că el mă dorește de mult timp. Mi-ar plăcea să lucrez cu dânsul dar sunt mai mulți factori care contează, îți dai seama, nu numai simpatia asta reciprocă, vom vedea ce șanse sunt, dacă va exista interes din partea lor oficial și vom ajunge la o înțelegere”, a declarat Mihai Răduț pentru doardinamo.ro.

Și Dan Nistor a vorbit despre posibila venire a lui Răduț la Dinamo.

”Am auzit că vor mai veni jucători să ne ajute, trebuie să îi integrăm destul de repede. Răduț s-ar integra, sper să fie un viitor coleg, am trăit clipe frumoase la Târgu Jiu, ne-am bătut la campionat, ne va ajuta mult. Da, am vorbit cu el, sper ca de la vară să fie printre noi, aici”, a spus Dan Nistor.

Citește și:

EXCLUSIV Povestea de viață a lui Zenke: ”Pentru fanii lui Dinamo am făcut-o”

Previous Mircea Rednic, replică dură pentru Gigi Becali
Next Flavius Stoican le-a pus gând rău ”câinilor”. Ce a declarat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *