EXCLUSIV Primul transfer după ratarea play-off-ului. Ce salariu are și pe ce perioadă a semnat


Dinamo se mișcă bine pe piața transferurilor chiar dacă nu va evolua în play-off în acest sezon. Mircea Rednic are de gând să se țină de cuvânt și să formeze o echipă extrem de puternică pentru sezonul viitor, dar pe care o va rula în meciurile care au mai rămas până la finalul campionatului.

”Nabil Jaadi a semnat cu Dinamo pe 2 ani și jumătate. Pe un salariu de 2000 de euro care va crește până la 3500. A semnat pentru că știe din Belgia ce pot eu să fac pentru jucători”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Jucătorul nu a fost încă legitimat deoarece se așteaptă o foaie de la Anderlecht, clubul care l-a format pe jucătorul de 22 de ani. Nabil Jaadi poate juca pe toate pozițiile la mijlocul terenului.

Cine este Nabil Jaadi

Este fratele mai mic al lui Reda Jaadi, care a evoluat ultima dată pentru Udinese Calcio, formație care l-a achiziționat cu 1 milion de euro.

Povestea lui:

În 2013 era considerat unul dintre cei mai buni puști la nivel mondial. Atunci el a câștigat Cupa Viareggia cu Anderlecht și era căpitanul naționalei sub 17 ani a Marocului.

Nabil a trecut ulterior prin momente delicate din cauza unui impresar care activa în Belgia, Mogi Bayat.

„Mi-a propus 4 variante: Arsenal, Liverpool, Inter și AC Milan. I-am spus pe loc Arsenal, un club pe care îl admiram și care acorda șanse tinerilor. Nu mi-a mai dat niciun semn până în ultima zi a perioadei de transferuri. Atunci mi-a zis că mergem în Italia, la Udinese. Nu înțelegeam mare lucru atunci, dar eram fericit. Apoi am aflat că sunt trimis la echipa de tineret, fără nicio șansă să evoluez la echipa mare. Nu voiam să joc acolo. Nivelul era catastrofal. Dacă echipa de tineret a lui Arsenal joacă împotriva lor, i-ar fi bătut la zece goluri diferență!”, preciza Jaadi.

Când a reușit în sfârșit să debuteze la echipa mare și i-a oferit o pasă de gol lui Thereau, într-un meci de Cupă, pentru el lucrurile tot nu au ieșit bine:

„Când m-am trezit, aveam 45 de apeluri pierdute. Era șeful lui Udinese, voia să mă dea împrumut în serie B. M-au trimis la Latina Calcio. Nu auzisem în viața mea de acest club. Am refuzat, dar au făcut presiuni asupra mea. Când am ajuns acolo, antrenorul m-a întrebat pe ce poziție joc. În aceeași perioadă aduseseră un fotbalist de 23 de ani de la Milan. Juca același post. Rezultatul? Am rămas iar pe bancă”.

Citește și:

Frezatul, pofticiosul, superstițiosul și fotbaliștii. Cine a câștigat ultimul titlu pentru Dinamo

-->
Previous După război mulți viteji se arată: ”Îmi pare rău”
Next EXCLUSIV Ce a spus Penedo când a aflat că Dinamo e din nou în play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *