EXCLUSIV Prima reacție a lui Slavko Perovic după ce a fost făcut KO de Iulian Cristea


Atacantul sârb a lui Dinamo, Slavko Perovic, n-a putut să se bucure alături de colegii săi pentru cea mai frumoasă victorie din acest sezon, cea cu FCSB, se pe Național Arena, în fața propriilor suporteri, 2-1.

Vârful a fost făcut KO de Iulian Cristea, care se vede clar pe imagini cum îi dă cu piciorul fix în față, iar ulterior fotbalistul a căzut secerat pe pământ, el fiind inconștient pentru câteva momente bune, timp în care panica s-a instalat printre colegii săi de la Dinamo. Chiar și fotbaliștii de la FCSB s-au rugat pentru fotbalistul sârb, în timp ce suporterii celor două echipe au strigat în cor, ”Perovic”, ”Perovic”. Pentru că putea avea loc o nouă tragedie, dar nu a fost cazul.

Doar arbitrul întâlnirii n-a știut ce să facă pe moment, i-a dat galben prima dată lui Iulian Cristea, abia după mari insistențe fotbalistul roș-albaștrilor a primit cartonașul roșu.

IMAGINI CU MOMENTUL DE ASEARĂ AICI

Dumnezeu, în care crede Slavko Perovic, l-a salvat pe fotbalistul de 30 de ani, care a primit ajutorul pe moment a medicilor de pe ambulanță și a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

”Acum sunt mai bine, Slavă Domnului. Am rămas doar cu câțiva dinți lipsă”, a declarat Slavko Perovic pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Dinamo a jucat “Spânzurătoarea” cu Becali! Victorie din adâncul inimii

-->
Previous Dinamo-FCSB de la ora 20:00. Surprize în echipele de start
Next Negoiță, reacție de ULTIMĂ ORĂ despre vânzarea lui Dinamo: ”Au fost”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *