EXCLUSIV Prima reacție a lui Nicolae Badea despre întâlnirea cu Rednic


Mircea Rednic a anunțat astăzi că se va întâlni cu doi foști acționari și unul dintre aceștia este Nicolae Badea. Omul de afaceri a oferit o primă reacție pentru doardinamo.ro:

”Cu mare plăcere mă voi întâlni cu Mircea Rednic. Dacă sunt interesat să investesc la Dinamo? Nu pot să vă răspund la această întrebare pentru că nu știu despre ce vom vorbi. Vorbim după întâlnire”, a declarat Badea.

Ce a declarat Mircea Rednic astăzi:

După incidentele care au fost au vrut să arunce pisica la mine în curte dar eu am foarte mulți câini în curte. Mi-a trimis acasă oferta, fără datorii. Apoi mi-a trimis datoriile a doua zi. Vom analiza și după aia vom lua o decizie.

Nu știu cine ar putea să vină alături de mine la Dinamo, vedem.

Această ofertă a venit joi. Luni am fost dat afară, și a venit această ofertă prin David, care a fost dat și el afară în iarnă. A venit la mine acasă și mi-a dat și termen, trebuie să răspund într-o săptămână, ziceai că iau Barcelona. Prima ofertă a fost pentru 51 la sută, 3 milioane, și 67%, 3,8. Dar am cerut și alte detalii legate de datorii. Și nu sunt clare, chiar dacă au venit mai târziu. Cam 1,2 milioane, plus 200.000 datorii la antrenorul Rednic. Mai sunt 2 salarii restante. Mai e un milion al lui Șerban. Se ajunge la 5,6 milioane de euro sau chiar mai mult.

În condițiile astea vom vedea. Eu credeam că e bolnav, că nu-l mai interesează de Dinamo, a apărut și la televizor. Mai am o zi, dacă nu oferta nu o să mai fie valabilă. M-am operat și am venit pentru el. Zilele astea vom vorbi. Mâine am o întâlnire importantă cu doi foști acționari și după aia voi lua o decizie. Până acum i-am protejat (n.r. pe Ionuț Negoiță și echipa lui).

Ce vinzi, domnule Negoiță? Stadion n-ai, echipă n-ai. Că n-ai investit niciodată de câți ani ești tu aici. Palmares ai? Pentru moment pentru că suporterii încă mai cred în echipa asta.

Suporterilor le transmit să aibă încredere în mine. Și că o rezolvăm zilele astea. Voi face o declarație legat de ce voi face”, a spus antrenorul astăzi.

Citește și:

FOTO Au plecat împreună în vacanță! La relaxare cu șefu”

-->
Previous EXCLUSIV Cu cine se întâlnește Rednic ca să cumpere Dinamo
Next Dinamo negociază cu un fotbalist suspect de blat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *