EXCLUSIV Povestea impresionantă de dragoste dintre Lindsay van Gele și Mamoutou N’Diaye


Soția lui Mamoutou N’Diaye este vedetă în Belgia și a făcut furori și în România când presa i-a scris povestea. Noi am cunoscut-o astăzi pe Lindsey Van Gele la amicalul de la Tunari și cei doi soți ne-au spus povestea lor de dragoste așa cum a fost în realitate. Acum au două fetițe superbe, una de 2 ani și una de 9 luni, care se bucură de vremea frumoasă din România și merg la meciurile tătălui lor.

”Destinul ne-a unit. Eu am cunoscut-o pe Lindsey la fizioterapeutul de la KAA Gent, unde ea se recupera după o accidentare la gleznă, iar eu mă recuperam de asemenea după o lovitură mai puternică. De atunci am început să ieșim și ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Am fost norocos”, ne-a dezvăluit Mamoutou N’Diaye.

”Eu am jucat fotbal până la 18 ani la un club din Gent. Studiam în același timp. Dar din cauza acelei accidentări a trebuit să mă las. Am fost pe locul 6  la Miss Belgia, din 2000 de candidate în anul în care m-am lăsat de fotbal. Și acum ador să mă joc cu Mamoutou și cu cele două fetițe ale noastre fotbal. Mă simt acasă în România. Eu am venit de o lună, poate o lună și jumătate, și îmi place mult, mergem în parc, jucăm fotbal. E mai cald decât în Belgia, m-am adaptat foarte repede”, a spus Lindsey Van Gele.

Lindsay Van Gele e al doua din dreapta pe rândul de jos

Ea a dezvăluit și cum s-a schimbat viața ei de când a trecut la religia musulmană pentru soțul ei.

”Nu s-a schimbat atât de mult, am trecut la religia musulmană pentru că îl iubesc. Mă îmbrac normal, dar decent, fără ținute provocatoare. Nu mai mănânc carne de porc și ne rugăm împreună seara”, a încheiat Lindsay pe pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Cât era la Dinamo, îi mergea bine și la națională. Acum, e gata!

-->
Previous Rednic a avut dreptate. Ce s-a întâmplat în Suedia
Next Cât era la Dinamo, îi mergea bine și la națională. Acum, e gata!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *