EXCLUSIV Poate cel mai important fotbalist e pe picior de plecare


Mircea Rednic are mari probleme în a găsi o formație de start care să facă față în campionatul nostru. Cu un lot destul de slăbit, ”Puriul” trebuie să se descurce cu ce are. Și din informațiile noastre unul dintre cei mai importanți fotbaliști este pe picior de plecare. Este vorba despre Jaime Penedo, care-și dorea să-și încheie cariera după acest sezon măcar cu un trofeu cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Problema mare aici este că se vorbește mult pe la spatele meu și asta mă deranjează foarte mult. Mereu am fost obișnuit să fiu la cel mai înalt nivel pe unde am evoluat și acum supărarea mea este că Dinamo nu mai este la un nivel înalt. Mi-au vorbit în vară de un proiect pe care nu l-am văzut până în acest moment”, spunea pe 30 octombrie Jaime Penedo.

El este nemulțumit că față de sezonul trecut apărarea lui Dinamo prea îl mai ajută și de aceea și a încasat atâtea goluri, la cele mai multe nefiind vina lui și ar putea părăsi formația în această iarnă dacă-și găsește o ultimă formație la care să joace cel puțin până în vară.

Citește și:

Lupescu redeschide un subiect frumos, dar și dureros: „Chiar am fi putut”

-->
Previous Lupescu redeschide un subiect frumos, dar și dureros: "Chiar am fi putut"
Next VIDEO Așa au luat TITLUL. Unde-i duce Rednic pe jucători pentru a reînvia Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *