EXCLUSIV Penedo: ”Suporterii lui Dinamo m-au convins”


Jaime Penedo tocmai a semnat un nou contract pe un an de zile cu Dinamo și ne-a acordat un scurt interviu în care a explicat de ce a ales să mai rămână încă un an la echipa din Ștefan cel Mare. El s-a întors în București din vacanța din Italia și va pleca mâine dimineață din București spre Panama.

Cine te-a convins să rămâi la Dinamo?

M-au convins suporterii. Carisma pe care ei o au. Mereu e extraordinar să reprezint o echipă care are niște fani care iubesc culorile în felul asta. În plus, familia mea a fost fericita în București. Am trăit o perioadă mai grea iarna, atunci când a fost foarte frig. Acum știm ce avem de făcut și ne luăm măsuri de siguranță.

De ce te-ai hotărât atât de repede? Aveai timp de gândire până joi…

Pentru că acum este un proiect la Dinamo foarte bun. Puteam să mai aștept o săptămână o ofertă, un nou contract din alt campionat dar nu am vrut din cauza asta. Și mai e ceva, s-a creat o atmosferă atât de frumoasă după câștigarea acestui trofeu, Cupa Ligii, că și cât am fost în vacanță am purtat Dinamo în suflet, asta a contat foarte mult pentru mine și sunt foarte bucuros că am ales să rămân.

Faptul că și Contra și-a prelungit contractul a contat?

Da, evident. Chiar foarte mult. El a demonstrat că e un antrenor care ne motivează meci de meci, un învingător, pentru care nu există eșec. Când ai un astfel de tehnician ai triumful garantat. Acum la Dinamo e o familie, mi-am făcut prieteni de suflet aici.

Ce obiective ai cu Dinamo?

Acum îți dai seama că ele sunt foarte înainte. Eu sunt sigur că putem să câștigăm titlul și să facem un sezon extraordinar.

Cum a fost în vacanță?

Am fost o săptămână în Italia și a fost foarte frumos! M-a ajutat să mă gândesc ce vreau să fac, sunt ultimii mei ani de carieră și am învățat să iau lucrurile mai ușor, când îmi dau ok-ul trebuie să fiu convins. Am fost în Insula Capri, la Veneția și la Verona. Am fost impresionat de ultima, e spectaculoasă!

Citește și:

Dinamo Under 19 a câștigat iar astăzi

 

 

-->
Previous Contra îi transmite un mesaj subliminal lui Negoiță
Next Contra: ”Cu mine nu a vorbit Daum, probabil nu sunt la fel de important”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.