EXCLUSIV Penedo duce Dinamo în Panama: ”E un proiect”


Jaime Penedo a plecat în această iarnă de la Dinamo, club în care s-a simțit iubit și pe care l-a luat cu el în suflet în țara sa natală. Fostul portar dinamovist se simte legat definitiv de acest club, pe care vrea să-l ducă în Panama.

”Dacă voi reuși să fac o școală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învățat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câștigat Cupa Ligii, am reușit și derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ți transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorință imensă de a câștiga, de a obține victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo.

Mi-a plăcut foarte mult și am absorbit asta. Dar și stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reușesc să deschid o școală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu știu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit.

Va trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele și sigla dacă nu am acordul lor. Da, aș putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E un proiect”, a declarat Jaime Penedo pentru doardinamo.ro.

Citește și:

N-a uitat că era dinamovist în copilărie! Ce vrea Răzvan Lucescu și ce mesaj i-a dat lui Mircea Rednic

-->
Previous De unde îi găsește?! S-a rupt când alerga pe stradă! Ce trebuie să arate ca să devină "câine"
Next Dinamo va mai avea doi noi fotbaliști la pregătire. Cine sunt aceștia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.