EXCLUSIV Penedo, detalii despre revolta de la Dinamo: ”Asta l-am sfătuit pe Cooper”


Probleme mari pentru Dinamo. Gsp.ro scrie că Armando Cooper (30 de ani – mijlocaș) și Jaime Penedo (37 de ani – portar) au pornit revolta la Dinamo după ce primul a fost la un pas de bătaie cu un suporter după ce a avut loc un incident rasist spre finalul meciului cu Chiajna. Ambii au cerut azi rezilierea contractelor cu Dinamo, fiind afectați după scandările rasiste ale ultrașilor la adresa lui Cooper, la meciul de ieri.

Penedo lămurește însă lucrurile pentru doardinamo.ro.

”Totul este extrem de agitat în acest moment, nu știu nimic clar în acest moment. Problema mare aici este că se vorbește mult pe la spatele meu și asta mă deranjează foarte mult. Mereu am fost obișnuit să fiu la cel mai înalt nivel pe unde am evoluat și acum supărarea mea este că Dinamo nu mai este la un nivel înalt. Mi-au vorbit în vară de un proiect pe care nu l-am văzut până în acest moment.

În ceea ce-l privește pe Cooper, am fost foarte supărat pentru ceea ce s-a întâmplat aseară. Sfatul meu este să se concentreze pe la jocul său pentru că are mult talent și să nu permită ca alte lucruri să-l deconcentreze.

Referitor la reziliere nu pot să spun asta. Adevărul e că în acest moment decepția este destul de mare pentru locul pe care este echipa și mă gândesc doar asta”, a declarat Jaime Penedo pentru doardinamo.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Mircea Rednic despre Logan Bailly: ”M-a convins Penedo”

-->
Previous EXCLUSIV Mircea Rednic despre Logan Bailly: ”M-a convins Penedo”
Next Ce a discutat Armando Cooper la Rin. Ce a cerut REDNIC

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *