EXCLUSIV Pe cât au semnat Linas Klimavicius și Damien Dussaut. Rednic anunță cine mai vine


Dinamo aterizează astăzi pe aeroportul Henry Coandă, la ora 19:50, iar începând de zilele viitoare lotul ”câinilor” va fi completat de Linas Klimavicius și Damien Dussaut, cei doi semnând în urmă cu două zile. Ei n-au mai venit în Antalya, iar Mircea Rednic va avea timp să-i integreze în echipă. Cei doi au semnat pe doi ani și jumătate.

”Nu există jucător care să vină și să semneze mai puțin de 1 an și jumătate. Cei doi jucători care au venit tot doi ani și jumătate. Mulți vin pentru mine și ca să-și relanseze cariera. Condițiile sunt acceptabile pentru cei care au venit, niciun jucător nu depășește suma de 6000 de euro, sunt chiar fotbaliști care au și 4.000 de euro până în vară”, a declarat Mircea Rednic în cadrul unui interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Cine sunt cei doi:

Damien Dylan Dussaut, fundaș lateral, poate juca și mijlocaș dreapta, fost internațional U20 și U19 al Franței, ultima oară la clubul belgian Sint-Truidense. În vârstă de 24 de ani, Damien Dussaut a fost format la juniorii clubului francez Valenciennes, fiind transferat în 2014 de belgienii de la Standard Liege.

Linas Klimavicius, fundaș central, internațional al primei reprezentative a Lituaniei, ultima oară la Zalgiris Vilnius, vicecampioana Lituaniei în 2018.

Citește și:

EXCLUSIV Montini explică cum sunt văzuți românii în Italia: ”Dar eu nu sunt rasist”

-->
Previous ”Sunt dezamăgit că nu le putem oferi mai mult fanilor”. Planul lui Rednic
Next EXCLUSIV Lorenzo Gonelli a vorbit cu Montini. Ce i-a spus fundașul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *