EXCLUSIV Paul Anton: ”Sper să fie bine și acum”


Mijlocașul care a deschis scorul aseară în Ștefan cel Mare după ce a transformat perfect un penalty, Paul Anton, a acordat un interviu exclusiv astăzi pentru doardinamo.ro.

-Paul, cât de importantă este această primă reușită pentru tine, mai ales că a fost înscrisă în Ștefan cel Mare?

Un gol întotdeauna îți aduce o satisfacție și o bucurie, mai ales când este în fața proprilor suporteri, e un gol de moral!

-Adrian Mutu merge mâine la Ministerul de Interne unde se va întâlni cu Nicolae Badea, Carmen Dan și Monica Iagăr. Ai un mesaj pentru cei de care depinde deblocarea situației și până la urmă această arenă să fie dărâmată și construită alta nouă în locui ei?

Mi-as dori extrem de mult să se rezolve problema stadionului pentru că un club ca Dinamo, și mai ales suporterii acestei echipe merită o arenă pe măsură.

-Care este atmosfera în vestiar? Cu ce gânduri plecați la Cluj. Te reîntâlnești din postura de adversar cu prietenul tău, Dan Nistor…

Atmosfera este bună, într-adevăr ne așteaptă un meci infernal la Cluj, dar eu am încredere că  ne vom ridica la nivelul așteptărilor și vom face o partidă bună!! Ne-am mai întâlnit și mi-a mers bine, sper să-mi meargă și de această dată la fel.

Citește și:

VIDEO Trei momente emoționante aseară în Ștefan cel Mare

 

-->
Previous Mâine se decide. Anunțul făcut de Adrian Mutu
Next VIDEO Trei dinamovişti au jucat astăzi pentru România Under19

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *