EXCLUSIV Omul din umbră care a jucat ACCIDENTAT și a făcut diferență cu Craiova


Mircea Rednic și fanii dinamoviști l-au remarcat pe Mattia Montini, italianul care a marcat trei goluri, dar și pe Gomelt, care a făcut un meci peste așteptări reușind o pasă decisivă. În spatele celor doi s-a aflat un fotbalist care a făcut un meci extrem de bun și parcă banderola de căpitan i-a dat aripi.

Este vorba despre Sergiu Hanca, mijlocașul lui Dinamo care știe ce înseamnă să joci pentru culorile alb-roșu, deoarece ține de mic atât el, cât și soția sa, cu această formație. El s-a accidentat destul de grav în meciul cu Hermanstandt, când după o intrare mai tare a unui adversar s-a ales pur și simplu cu o gaură în picior. Hanca n-a putut să se antreneze până joi și a riscat să se accidenteze mai grav numai să pună osul la prima victorie din ultima vreme a ”câinilor”. El va fi pe teren și la meciul cu Astra, pentru că are doar 6 galbene în acest sezon.

”Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm, am arătat ca o adevărată echipă, îmi doresc din tot sufletul să câștigăm cât mai multe puncte până la sfârșitul sezonului și să ne calificăm în play-off”, a declarat Sergiu Hanca pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Rednic a scos banii din buzunar. Cu cât i-a premiat pe jucători

-->
Previous EXCLUSIV Lucruri mai puțin știute despre Mattia Montini, eroul lui Dinamo: ”De mic copil am încercat să-l imit”
Next Rednic a scos banii din buzunar. Cu cât i-a premiat pe jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *