EXCLUSIV O schimbare mare va fi la echipă


-->
Dinamo se va rebrandui cât de curând oricine va prelua echipa de la Ionuț Negoiță. Se pare că varianta Fondului de Investiții din Spania este tot mai aproape de a se materializa, dar oricine ar veni ca investitor un lucru e cert – nu-l va păstra pe Adrian Mihalcea, care a făcut doar un singur antrenament la Dinamo și cel mai probabil nu va debuta pe banca ”câinilor” ca antrenor.

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo își doreau să-l aducă înapoi pe Dusan Uhrin, în timp ce PCH nu excludea varianta ce a-l convinge pe Mircea Rednic cât de curând să li se alăture măcar ca antrenor dacă reușeau să preia tot clubul de la Negoiță, pentru că Rednic nu vrea să mai lucreze niciodată cu actualul patron al lui Dinamo.

Ioan Andone a mărturisit și el că spaniolii vor să vină cu un nou tehnician.

”Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1. Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon. Obiectivul va fi o clasare în primele 3-4 echipe în primul an. Nu se discută despre altceva”, a declarat Ioan Andone în această seară la Digi Sport.

Citește și:

Veste bună pentru ”câini”. Un prim pas este făcut

Previous Chiar se vinde Dinamo: "Luni se pot semna actele"
Next Veste bună pentru ”câini”. Un prim pas este făcut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *