EXCLUSIV Nu e HAOS. Care este situația reală a lui Christovao


Alexander Christovao a sosit la Dinamo în cantonamentul din Antalya. Fotbalistul a acceptat un salariu de 2.000 de euro lunar pentru a fi pus pe picioare de Mircea Rednic și pentru a putea intra în forță atunci când se vor termina etapele de suspendare pe care le-a primit în urma unui meci jucat la fosta sa echipă, Zaglebie Sosnowiec.

El a fost plecat 10 zile în Polonia pentru a încerca să-și rezolve singur situația și să încerce să joace mai repede pentru Dinamo. Agentul pe care l-a avut până să vină în Ștefan cel Mare i-a promis că se va ocupa de reducerea suspendării în luna ianuarie, dar nu a făcut-o. De asemenea, el a trebuit să se întoarcă din Polonia cu niște acte pentru a putea juca.

”Nu e niciun haos la Dinamo, n-a fost niciun moment dat dispărut. Alexander vine mâine. Și-a rezolvat cu permisul de muncă”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

În fapt, sunt slabe șanse ca lui Christovao să i se reducă suspendarea, dar speranța moare ultima. În acest moment el mai are de stat șase etape.

Cine este Alexander Christovao

Este un atacant angolez care a promovat sezonul trecut cu Zagłębie Sosnowiec în prima ligă din Polonia. Are 25 de ani, 1,86 m înălțime, și 2 goluri în 15 meciuri jucate în Polonia în acest sezon. Alexander Christovao jucat pentru Dinamo deja în două meciuri amicale disputate în Antalya. Cu FK Liepaja, 3-2, câștigat de ”câini” prin cele trei goluri marcate de Daniel Popa, și cu Dinamo Moscova, terminat 2-0 pentru ruși. În ambele partide el a jucat în repriza a doua.

Citește și:

Un jucător de la Dinamo anunță: ”Fotbalul are mereu motivație pentru mine”

-->
Previous În sfârșit o VESTE BUNĂ referitoare la noul stadion
Next Ce spune Rivaldinho despre Dinamo după ce a marcat primul gol pentru Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *