EXCLUSIV Negoiță în discuții cu afacerist român pentru a vinde clubul


Ionuț Negoiță pare tentat pentru prima dată să vândă clubul din Ștefan cel Mare. Și a găsit și un cumpărător foarte interesat care ar vrea să investească bani la Dinamo. Sursele noastre ne dezvăluie că asta a fost și unul din motivele pentru care Rednic a fost dat afară, având în vedere că și antrenorul ar fi vrut să cumpere în viitor cu alt investitor clubul, iar Negoiță nu mai vrea să aștepte.

Horia Sabo, investitor care a plecat cu scandal de la Iași, a fost discuții în această primăvară pentru a cumpăra clubul. Contactat de doardinamo.ro acesta s-a rezumat să ne spună: ”Dinamo este un club foarte interesant, cel mai interesant din țară, mai multe nu pot să vă spun, vom vedea”.

Din informațiile noastre, la discuțiile pe care le-a avut cu Mircea Rednic, Negoiță cerea 5 milioane de euro pentru o parte din club, dar să rămână cu 20 la sută din club și să fie întrebat când se fac toate mutările importante la echipă. Cel mai probabil același pachet îl negociază și cu Horia Sabo, care are un lucru în comun cu Florin Prunea. Ambii au activat ultima oară la Poli Iași.

Citește și:

Miriuță vrea să plece să antreneze un jucător dat afară de Rednic

-->
Previous Negoiță face rost de bani. Peste 500.000 de euro intră în conturile ”câinilor”
Next Un fost antrenor al lui Dinamo, aproape de Petrolul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *