EXCLUSIV Mutare de șah a lui Negoiță. Răspunsul lui Rednic


Ionuț Negoiță a prins glas după o perioadă lungă în care nu a răspuns la telefon și a spus că nu-l mai interesează Dinamo. De frica suporterilor, afaceristul de la Rin, a încercat în această săptămână o mutare care știe că nu o să fie pe placul lui Rednic. Să-i vândă 51 la sută din acțiuni, respectiv la 67%, dar Negoiță să rămână în continuare în club și să fie întrebat la fiecare mutare importantă a echipei. Ba mai mult, să și încaseze bani, evident, iar echipa să se folosească în continuare de serviciile firmelor sale.

Rednic s-a operat marți în Belgia la genunchi. ”Abia m-am operat. Sunt bine, puțin amețit de la anestezie”, ne mărturisea marți fostul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul nu a putut fi contactat după anunțul lui Negoiță.

Anunțul afaceristului de la Rin a avut un singur scop – să-i calmeze pe suporteri și să arunce toată presiunea asupra lui Rednic. Care ar trebui să scoată o sumă uriașă de bani pentru un antrenor, și să-l întrebe în continuare la orice decizie importantă pe omul care l-a dat afară ca pe o măsea stricată și a spus public că niciodată nu l-a dorit la Dinamo. Negoiță știe că Rednic n-o să accepte această ofertă de neacceptat! Și de aceea a vrut să apară în presă știrea și a prins glas la televizor.

Pe 3 iunie, în ziua în care a fost dat afară de la Dinamo, antrenorul declara în exclusivitate pentru doardinamo.ro:

”Dacă mă mai gândesc să cumpăr clubul? Eu la ceea ce simt pentru Dinamo nu o să renunț niciodată. Problema este că nu avem stadion. Iar firma aia a lui Ionuț Negoiță nu deține palmaresul, nu deține mai nimic. Doar un tâmpit ca mine putea să bage bani așa. Dar măcar dacă se rezolva problema stadionului erau oameni interesați. Nu se știe ce se va întâmpla în viitor. Am spus că până la 60 de ani voi mai antrena și după aia vom vedea”, a declarat atunci Mircea Rednic.

Șansele ca Rednic să cumpere clubul acum, în aceste condiții, sunt infime. După ce și-a dat seama că îi dă lui Florin Prunea degeaba 5.000 de euro lunar, că prin mutarea asta nu a rezolvat problema cu suporterii, Negoiță a vrut să dea șah mat cu știrea Rednic, patron la Dinamo. Gen să se întoarcă, dar nu să-i dea împrumut 300.000 de mii de euro, cum a făcut-o deja, și să fie antrenor. Ci să-i dea 3 sau 4 milioane de euro și tot să trebuiască să-i dea socoteală lui Negoiță.

Citește și:

Detalii concrete din partea lui Negoiță, a spus tot: ”Uite care sunt detaliile”. Ce datorii sunt, cât vrea să păstreze

-->
Previous Reacția PCH după anunțul lui Negoiță. Ce le cere suporterilor
Next Nu doar Rednic. Încă doi oameni de afaceri interesați să cumpere Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *