EXCLUSIV Motivul real pentru care pleacă David. Ce urmărește Rednic


O știre neașteptată a apărut astăzi, plecarea omului cel mai apropiat de Ionuț Negoiță, Alexandru David, care este de fapt vocea patronului care nu a mai vrut să iasă în presă după ce a dus echipa în situația dezastruoasă în care este – doi ani în play-out, doi ani în care Dinamo nu se luptă pentru nimic.

Practic, de la plecarea lui Cosmin Contra formația s-a zbătut în mediocritate, au fost vânduți toți jucătorii pe care se puteau scoate bani și rezultatul se vede astăzi. A venit Mircea Rednic ca un salvator, chiar dacă deocamdată roadele nu se culeg. Ele sunt la nivel de muguri, vor înflori și se vor culege mai târziu.

După ce a reușit să formeze o formație care după ultimele 5 meciuri este pe locul 2 în Liga 1, într-un clasament al ultimelor partide, Rednic nu a renunțat niciodată la ideea de a cumpăra clubul. Și-a informat toți prietenii din Belgia cu bani despre această oportunitate, ultimul care a venit să vadă despre ce este vorba fiind Mahdi Bayat, președintele lui Charleroi. Rămâne de văzut care va fi omul pe care îl va aduce Rednic pentru a prelua împreună cu el Dinamo, el plănuind să o pună pe fata sa în acte ca acționar pentru ca el să-și poată face în continuare meseria de antrenor.

Primul semn că lucrurile sunt aproape de a fi puse în practică este chiar plecarea lui Alexandru David. Care în momentul în care Rednic ar prelua clubul nu ar fi mai rezistat în actuala organigramă ca președinte al unui club de talia lui Dinamo. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare.

Citește și:

Program a doua etapă din play-out. Când se joacă Gaz Metan-Dinamo

-->
Previous MUTARE importantă la Dinamo. Clubul poate rămâne fără conducător
Next Mircea Rednic, prima reacție despre plecarea lui David

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *