EXCLUSIV Montini explică cum sunt văzuți românii în Italia: ”Dar eu nu sunt rasist”


Mattia Montini, unul dintre cei mai buni jucători care au venit până în acest moment la echipa din Ștefan cel Mare, el confirmând asta prin cele 4 goluri înscrise deja în Liga 1, a făcut dezvăluiri despre modul în care sunt priviți românii din Italia. Totul într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

-Ce părere ai despre români, mai ales că sunt mulți care locuiesc în Italia…

Da, cunosc câțiva români din Italia. Sunt foarte mulți acolo. Dar cred că cei mai buni români sunt în România. Muncesc din greu, nu glumesc prea mult, sunt persoane serioase. Îmi plac pentru că și eu sunt la fel. Nu-mi plac glumele, muncesc și când am timp liber stau cu două, trei persoane: prietena mea, mama și tatăl meu.

-Românii au o imagine generală proastă în Italia?

În general, câteodată da. Și asta pentru că în trecut românii, împreună cu persoane din alte popoare, veneau în Italia și nu munceau, furau, creau probleme cu fete din Italia. Dar asta este o legendă. Pentru că și italienii fac probleme în Italia. Când vorbești în Italia… este român, spui că este cineva rău. Dar eu nu sunt rasist. Văd oameni buni și oameni răi. Nu contează că sunt români sau italieni.

-Ce ți-au spus cei din familia ta când au auzit că vii în Italia?

Familia mea mi-a transmis că speră să fac cea mai bună alegere pentru mine, noroc, și că ei cred că Bucureștiul este o capitală unde pot să o duc bine. Și au avut dreptate.

Citește și:

EXCLUSIV Ofertă MARE pentru Popa! Rednic: „A zis că rupe norii”

-->
Previous EXCLUSIV Ofertă MARE pentru Popa! Rednic: "A zis că rupe norii"
Next ”Sunt dezamăgit că nu le putem oferi mai mult fanilor”. Planul lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *