EXCLUSIV Mesajul lui Grozav pentru suporteri. Ce se întâmplă cu transferul său


-->
În Gicu Grozav s-au pus speranțele fanilor dinamoviști că pot să redreseze echipa. Boardul DDB a anunțat că sunt de acord să plătească ei cei 30.000 de euro, prima de instalare a jucătorului. Rămâne de văzut dacă Ionuț Negoiță va fi de acord să-i achite salariul de 10.000 de euro lunar și el să semneze cu trupa din Ștefan cel Mare.

”Deocamdată nu s-a rezolvat nimic! Mă bucur să aud că atâția oameni vor să merg la Dinamo, au tot respectul meu”, a declarat Gicu Grozav pentru doardinamo.ro.

Claudiu Niculescu a fost cel care a hotărât să se rezolve transferul lui Gicu Grozav după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Deocamdată nu știu situația lui Grozav. Am vorbit cu cei din conducerea clubului și a rămas să discutăm după meciul cu Sepsi despre acest transfer. Vreau să fiu foarte concentrat pentru meciul acesta. Eu am fost cel care a amânat discuțiile legate de un transfer. Dar mi-l doresc foarte mult pe Grozav și nu depinde venirea lui de rezultatul de mâine seară”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Citește și:

N’Doye s-a întors în România. Unde a ajuns să joace

Previous Promisiunea lui Dan Nistor după ce a semnat prelungirea. Citează un MARE fotbalist
Next N'Doye s-a întors în România. Unde a ajuns să joace

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *