EXCLUSIV Mai vinde Negoiță? Iar s-a scumpit Dinamo


Ionuț Negoiță a fost exasperat de rezultatele echipei și de fiecare dată când formația a mers foarte prost, a anunțat că vrea să vândă clubul unuia care poate face mai mult decât el pentru Dinamo. Multe voci din fotbal susțin că finanțatorul ”câinilor” nu este deloc interesat să vândă toate acțiunile, ci să găsească un om cu bani alături de care să investească. Mircea Rednic a fost singurul care a avut curajul să ia inițiativa și să se intereseze concret despre ce ar însemna o preluare a echipei din Ștefan cel Mare.

”Eu știu ce am discutat eu cu cei din club, era vorba despre 70% din club – 5 milioane de euro. Nu știu acum dacă nu s-au mai schimbat condițiile. Nu știu. (n.r. dacă Negoiță ar mai vinde sau dacă ar mări prețul de vânzare în cazul în care echipa va merge bine) Știu că vrea să vândă. Restul, sunt banii lui, e clubul lui, e normal, când vezi că lucrurile merg bine, cam așa se întâmplă.

Să dea Dumnezeu să meargă bine și să investească el banii lui. Că dacă ești om de afaceri și vezi că o afacere în care ai investit funcționează bine, și Dinamo funcționează și în situația în care e, au fost beneficii an de an, nu mari, dar au fost”, a declarat Mircea Rednic pe 23 ianuarie 2019, în cadrul unui interviu realizat de site-ul doardinamo.ro în Antalya.

Se pare însă că prețul lui Dinamo s-a scumpit între timp. Dacă la ultima discuție era 5 milioane de euro pentru 70% din acțiuni, acum pentru 51% se cere 5,1 milioane de euro.

”Dinamo se află aici acum datorită domnului Negoiță. Dacă nu era, Dinamo se afla acum sub multe echipe din Liga 3 sau chiar desființată. Ăsta este un lucru cert!

Dacă vrei să cumperi 93% din acțiuni, mă refer la cele care sunt de vânzare, care au valoare nominală, pentru că există și o valoare de piață fiind societate pe acțiuni, atunci trebuie să plătești 10 milioane de euro. Dacă cineva vrea să cumpere doar 51% din acțiuni, atunci e vorba de 5.100.000 de euro.

Mă refer la valoare nominală, pentru că nu este tranzacționată la bursă. Dar, până la urmă, valoarea este dată de cel care vinde. O poate face și pe 2 euro, dar și pe 30 de milioane de euro”, a declarat astăzi Alexandru David, la Digi Sport Matinal.

Citește și:

SUPERB Ce a spus Rednic când a auzit că este nevoie de el la Dinamo

-->
Previous FĂRĂ GRIJI Cum rezolvă Rednic problema de lot pentru Botoșani
Next Când semnează al 14-lea transfer al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *