EXCLUSIV Lovitura verii! Ce jucător IMPORTANT poate aduce Rednic


Dinamo este aproape să-l aducă la vară pe Mihai Răduț, un fotbalist vânat de mai multe ori, fără izbândă, de cei din Ștefan cel Mare. Dar Mircea Rednic caută să-și securizeze apărarea în primul rând, ca de acolo să poată avea certitudinea unei formații ce se poate lupta la titlu în viitoarea ediție.

Și vrea să realizeze la vară ceea ce nu s-a putut iarna trecută. Pentru postul de fundaș central primul pe listă a rămas Ante Puljic. Iar ”câinii” speră să facă afacerea, mai ales că jucătorul croat își termină în iunie contractul cu Al Faysalyi, iar până acum nu s-a extins înțelegerea. Cu toate că apărătorul central în vârstă de 31 de ani a redevenit titular incontestabil în formația saudită, după conflictele din iarnă cu oficialii fostei formații a lui Rednic. În ultimele patru meciuri, Puljic a fost integralist, de fapt a ratat doar două partide de la începutul lunii februarie.

Croatul a prins de minune la Dinamo în ediția 2015/2016, când a jucat 28 de meciuri și a înscris două goluri, dintre care unul decisiv în semifinalele Cupei cu FCSB, calificând echipa în finală.

-->
Previous Pleacă cel mai important jucător? ”Sunt la vârsta potrivită”
Next Țucudean marchează și după problemele la inimă. Prima reacție

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *