EXCLUSIV Lovitura pe care i-o dă Prunea lui Bălănescu


-->
Nu mai este niciun secret. Deși au fost patru variante de antrenor pentru Dinamo, s-a ales cea mai ieftină dintre ele – Adrian Mihalcea, care a semnat un contract pe 1,5 ani și are ca obiectiv în acest sezon salvarea echipei de la retrogradare! Antrenorul a fost propus de Florin Prunea, dar nu managerul l-a convins pe Negoiță că este cea mai bună soluție, ci salariul pe care acesta l-a acceptat, cel mai mic din ultimii ani pentru un antrenor la Dinamo, 5.000 de euro!

De asemenea, a contat și faptul că Negoiță a avut o discuție cu Cosmin Contra și fostul selecționer l-a indicat pe Adrian Mihalcea drept cea mai bună soluție în acest moment pentru Dinamo și s-a angajat că-l va ajuta cu sfaturi dacă va avea nevoie ca să salveze echipa și să o scoată din această pasă proastă.

Chiar dacă Negoiță a decis până la urmă că Mihalcea e cea mai bună variantă, este o adevărată lovitură pentru Florin Prunea!

Silviu Ion, antrenor secund pe care Dusan Uhrin l-a păstrat în staff-ul său, era considerat omul lui Bogdan Bălănescu de la echipă și el nu v-a fi păstrat în staff-ul lui Adrian Mihalcea!

Mihalcea îi va avea în staff pe Sebastian Moga, un om foarte apropiat de Florin Prunea, pe Gică Mihali, Iulian Mihăescu și antrenor cu portarii, Cătălin Grigore. Practic s-a păstrat tot staff-ul lui Uhrin, mai puțin Silviu Ion, dar și Dragoș Picu, antrenorul cu portarii pe care l-a adus antrenorul ceh și care și-a exprimat intenția de a pleca odată cu Dusan.

Citește și:

EXCLUSIV Unde se joacă Astra-Gaz Metan. Ce se întâmplă cu dosarul insolvenței medieșenilor

Previous OFICIAL Dinamo are de astăzi un nou antrenor. Prima reacție
Next ULTIMA ORĂ Detalii incredibile din interior. Fotbaliștii au primit cea mai proastă veste

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *