EXCLUSIV Jucător-fantomă. Fotbalistul anunțat că a semnat pe 4 ani cu Dinamo NU mai e la echipă!


Dinamo nu a avut o campanie spectaculoasă de transferuri. Practic, dintre cei semnați în această vară la Dinamo, niciunul nu a rupt gura târgului până în acest moment. Sergiu Popovici, Kino Delorge, Armando Cooper, Tomislav Gomelt și Mircea Axente au fost jucătorii aduși la Dinamo în vara asta. Îl mai putem adăuga și pe Deian Sorescu, care a semnat în aprilie.

Totuși, dacă accesezi echipa Dinamo pe transfermarkt.com vei mai găsi un jucător care ar fi semnat în această vară un contract cu echipa din Ștefan cel Mare. Este vorba despre Victor Stîna, mijlocaș ofensiv din Republica Moldova, 20 de ani, despre care presa a anunțat în aprilie că s-a înțeles cu șefii ”câinilor”.

”Victor Stână este noul jucător al clubului Dinamo Bucureşti. Fotbalistul moldovean a semnat un contract valabil pe 4 ani”, a anunțat pe 29 iulie publika.md. De asemenea, dinamo1948.club a anunțat la vremea respectivă că jucătorul a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare. Gsp.ro doar a anunțat că jucătorul urmează să semneze. Și de atunci…liniște.

Ce s-a întâmplat de fapt

Moldoveanul care a marcat două goluri în tururile preliminare ale UEFA Youth League pentru Zimbru Chișinău a fost nevoit să-și rezilieze contractul cu gruparea din capitala Moldovei pentru a veni să semneze cu Dinamo. El a fost ținut două săptămâni la Săftica, s-a antrenat cu echipa mai mult de două săptămâni, a demonstrat că are valoare, dar până la urmă Florin Bratu a decis că are prea mulți jucători pe postul său. Astfel, el a fost trimis ACASĂ chiar atunci când toată lumea se aștepta că fotbalistul va semna un contract cu echipa din Ștefan cel Mare și va fi prezentat oficial. Iar în acest moment jucătorul nu este legitimat nicăieri.

Citește și:

Ce spune Dan Nistor despre prelungirea contractului. De ce nu a semnat încă

-->
Previous Ce spune Dan Nistor despre prelungirea contractului. De ce nu a semnat încă
Next Eroul zilei e dinamovist! Cum l-au pierdut "câinii" pe Superman din Portugalia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *