EXCLUSIV Îl ia iar după el? Un fost dinamovist pe care Rednic l-a antrenat la Gent și la Standard e liber de contract


Vi-l mai amintiți? Zie Diabate a fost unul dintre jucătorii preferați ai lui Mircea Rednic, antrenorul încercând să-l aducă după el pe oriunde a antrenat. Jucătorul ivorian de 29 de ani joacă pe postul de fundaș stânga și este liber de contract de pe 1 iulie 2018, când a încheiat înțelegerea cu Nîmes Olympique, formație din Ligă a 2-a franceză, care îl împrumutase în iarnă la Niort, tot în Ligue 2.

Zie Diabate a mai lucrat cu Mircea Rednic la Dinamo Bucureşti în perioada 2008-2009, la Standard Liege în sezonul 2012-2013, când Rednic l-a adus împrumut de la Dijon, și în iarna lui 2014 l-a adus și la Gent.

„Mă ajută să iau jucători care au mai lucrat cu mine, care mă ştiu şi nu au nevoie de o perioadă lungă de adaptare. Pe Zie Diabate l-am adus ca soluţie pentru postul de fundaş central, dar şi ca fundaş stânga”, a declarat Mircea Rednic pentru Digi Sport atunci când l-a împrumutat pe Diabate de la Dijon la Standard Liege.

Fundaşul a mai evoluat la Dinamo în perioada 2008-2011, fiind transferat la Dijon în ianuarie 2012, pentru 500.000 de euro. Rămâne de văzut dacă până la urmă mutarea se va face.

Citește și:

Răspunsul dat de Miriuță întrebat cum s-ar fi simțit în locul lui Rednic

-->
Previous Rednic a găsit și fundaș. L-a antrenat la Gent și la Mouscron
Next Răspunsul dat de Miriuță întrebat cum s-ar fi simțit în locul lui Niculescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *