EXCLUSIV Gnohere, înapoi la Dinamo? Ce spune Rednic


-->
Harlem Gnohere a devenit rezervă la FCSB și este foarte nemulțumit de noul său statut. Gnohere a fost titular doar în partida cu Concordia Chiajna și se pare că vrea să plece de la roș-albaștrii, având în vedere că Ioan Hora s-a impus în primul 11 și a marcat deja trei goluri importante pentru rivalii echipei din Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic spune că el și-ar dori să mai lucreze în viitor cu Gnohere, care mai are contract cu FCSB până la sfârșitul lui iunie 2020.

”Oricând l-aș antrena pe Gnohere dacă aș putea, că e jucător bun, e profesionist, chiar și acum l-aș antrena, dar n-ar mai putea că nu l-ar accepta suporterii. Dar eu l-aș vrea. Ai nevoie de orice jucător ca el”, a declarat Mircea Rednic în cadrul unui interviu pentru doardinamo.ro.

La Dinamo a ajuns și cel mai bun prieten al lui Gnohere, Parfait Mandanda. 

„Am vorbit cu Gnohere înainte să vin, e prietenul meu cel mai bun, am jucat la juniori împreună, el mi-a spus despre Dinamo că este un club mare, cu suporter frumoși, m-a sfătuit să vin în România că voi avea parte de o experiență frumoasă aici, fiind o țară unde străinii se adaptează repede. Ba chiar am tricoul lui Dinamo acasă”, a declarat Parfait Mandanda la sosirea în România.

Ce pretenții are Gigi Becali pentru Gnohere:

„Am dat niște hârtii pentru un transfer în China. Pe 6 milioane. El e supărat, dar el să facă 9 kilometri la antrenament, nu 6.

Eu știu că antrenorii joacă cu cei care sunt mai bine la antrenamente. Așa fac toți antrenorii. Dacă Teja l-a băgat pe Hora înseamnă că se prezintă cel mai bine la antrenamente. Mi-a zis că Hora face presiune pe fundașii adverși”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

INCREDIBIL Cât câștigă cel mai bun jucător al lui Dinamo de duminică

Previous Când se joacă Dinamo-Concordia Chiajna
Next INCREDIBIL Cât câștigă cel mai bun jucător al lui Dinamo de duminică

1 Comment

  1. februarie 26, 2019
    Răspunde

    Dacă stați în casa la pe normal ca nu se face stadion așa ca frecați menta în loc sa faceți ceva gen manifestație palinca fie la primărie fie la minister așa dormiți pe voi…Nu mai din gura ști sa datîi în loc sa facem ceva care va conta enorm pentru toată suflarea dinamo viața numai impresii pe voi vânați oameni ca pe dinamomenia. Acolo o gașca de vagabonzi în frunte cu administrația sinelui care vânează pe orcine ca vrea binele care poate a jucat fotbal care cunoștea forte Bine fenomenul pocăință ban …Numai figuranți pe acolo care de care de ia la mișto ba cu gramatica ba..Și ei nu știe nici măcar ce este elementar in fotbal. Ce cearta unu cu altul care este mai deosebit care posibil cu cultura fotbalistica numai labanii. .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *