EXCLUSIV Gnohere a recunoscut că s-ar întoarce la Dinamo. De ce depinde totul


Mircea Rednic a spus că și-ar dori să mai lucreze încă odată cu Harlem Gnohere, pe care l-a adus în România, țară unde a devenit unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1. Se pare că și francezul își dorește să se întoarcă la Dinamo, club de care a declarat în mai multe rânduri că s-a îndrăgostit în primul rând de suporteri. Cel puțin așa i-a spus lui Parfait Mandanda, prietenul său cel mai bun. Atacantul mai are contract cu FCSB până în iunie 2020 și tocmai a marcat contra Astrei Giurgiu.

”L-aș aduce la Dinamo dacă aș putea. Bineînțeles, i-am și zis să revină la Dinamo. Mi-a zis că s-ar întoarce dacă s-ar înțelege cu antrenorul.

Reîntoarcerea lui depinde de mai multe lucruri și în primul rând de antrenor. Partea bună e că eu sunt la Dinamo, dar importantă e dorința lui Harlem și la fel de important e cea vrea antrenorul. Harlem mi-a vorbit foarte frumos despre această echipă. El mă ajută să mă adaptez în România, ne-am vizitat de câteva ori, am ieșit împreună. Aș vrea să vizitez Castelul Bran. Poate-l iau pe Gnohere și mergem împreună”, a declarat Parfait Mandanda în cadrul unui interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

”Pentru mine, cel mai bun atacant din România este Harlem Gnohere. Îl știu foarte bine, are calități să crească în continuare. Dă totul pe teren. E într-o situație puțin dificilă pentru acum nu prea joacă. Dar are 13 goluri, e cel mai bun marcator, depinde de el să revină. Sezonul trecut s-a dus, acum e altceva. Trebuie să se concentreze și să uite ce a fost. Trebuie să muncească pentru viitor” Parfait Mandanda, portar Dinamo

”Oricând l-aș antrena pe Gnohere dacă aș putea, că e jucător bun, e profesionist, chiar și acum l-aș antrena, dar n-ar mai putea că nu l-ar accepta suporterii. Dar eu l-aș vrea. Ai nevoie de orice jucător ca el” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Dinamo riscă să rămână fără unul dintre cei mai buni jucători. Poziție OFICIALĂ

-->
Previous Dinamo riscă să rămână fără unul dintre cei mai buni jucători. Poziție OFICIALĂ
Next Rednic l-a luat în Antalya, el tocmai a dat autogol la națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *