EXCLUSIV Gest FABULOS al lui Penedo înainte să plece din România și de la Dinamo


Jaime Penedo va rămâne cu siguranță în inimile suporterilor dinamoviști, care au apreciat seriozitatea lui, dar și faptul că de multe ori a salvat echipa în momente cheie. Un portar extrem de bun pentru campionatul nostru, dar și un om extraordinar în afara terenului.

Fostul portar a plecat în această dimineață împreună cu Armando Cooper din România, unde a promis că se va întoarce în vacanță. Mai are de vizitat împreună cu familia Sibiu, un oraș despre care a auzit multe lucruri frumoase. A rămas îndrăgostit de țara noastră și în primul rând de Dinamo. Dar detaliul cel mai important care a cântărit în decizia lui de a pleca cu două etape înainte de finalul anului este cu totul deosebit.

”Am stat și m-am gândit și în iarnă oricum aș fi plecat pentru că Dinamo are nevoie de o reconstrucție pe care Rednic sunt convins că este capabil să o facă. Când am luat decizia să plec cu două etape înainte m-am gândit la Muțiu și la Eșanu. Știam că Rednic va mai aduce în iarnă un portar, și singura lor șansă ca ei să apere și să demonstreze că se pot impune în echipă era ca eu să plec mai înainte. Așa că i-am chemat și le-am urat multă baftă și le-am spus că am încredere în ei”, a declarat Penedo pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Haz de necaz și a ridicat mâna sus: „Trebuia să fiu la lopată, era vina mea!”

-->
Previous Montini s-a destăinuit după ce a marcat trei goluri cu Craiova. Detalii interesante despre el
Next Haz de necaz și a ridicat mâna sus: "Trebuia să fiu la lopată, era vina mea!"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *