EXCLUSIV Florin Bratu, prima reacție după convocarea lui Ricardo Grigore


Florin Bratu este antrenorul alături de care Ricardo Grigore a câștigat campionatul și Supercupa la Dinamo U19 în 2017. Tot el l-a promovat ulterior la echipa mare, unde ușor, ușor, a devenit jucător de bază. Astăzi ”Ricci” a fost luat la EURO de Mirel Rădoi, iar fostul său antrenor a comentat această mare reușită a jucătorului.

”Sunt foarte bucuros pentru el, a muncit foarte mult în ultimii ani, a fost campion, câștigător de Supercupă la juniori alături de mine la juniori. Eu am fost adus la echipa mare ca să promovez jucătorii tineri și am văzut potențial în el. Mă bucur enorm că Mirel l-a convocat, el are calitatea necesară pentru a fi acolo, e singurul fundaș central de picior stâng din lot, acum sper să și evolueze.

E o mândrie și pentru mine, munca pe care am depus-o și sper pentru el să ajungă la un nivel bun pentru că mai are de progresat. Lui îi trebuie constanță în evoluții, dacă va reuși asta va fi sigur în viitor fundașul echipei naționalei mari.

Eu l-am reprofilat, el juca ca fundaș stânga, nu fundaș central. După ce l-am luat la echipa mare l-am pus chiar și în fața apărării și s-a descurcat destul de bine”, a declarat Florin Bratu.

-->
Previous EXCLUSIV Dinamo are jucător la EURO. Prima reacție: ”Vreau să mulțumesc”
Next EXCLUSIV Rednic, declarații EXPLOZIVE despre negocieri: ”Mă doare sufletul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *