EXCLUSIV Florin Bratu: ”Împreună vom fi unici”


Jucător exponențial al lui Dinamo și antrenorul echipei Under 19 a formației din Ștefan cel Mare, Florin Bratu,  a acceptat inițiativa doardinamo.ro și a transmis un mesaj video fanilor înaintea finalei campionatului. ”Câinii mici” vor disputa sâmbătă, 3 iunie,  de la ora 13:00, pe stadionul Juventus din cartierul Colentina, situat pe Șoseaua Fundeni, nr 253, o partidă cu Viitorul Under 19 care-i poate face campioni. Dacă vor învinge sâmbătă ei pot participa în Liga Campionilor  la această categorie de vârstă (Youth League).

”Vă așteptăm pe toți alături de noi. Împreună vom fi unici.” Acesta este mesajul pe care Florin Bratu îl transmite suporterilor.

În Youth League intră 32 de campioane naționale la Under 19 care se împart în 8 grupe. Anul acesta această competiție a fost câștigată de Red Bull Salzburg, într-o finală cu Benfica terminată 2-1.

DE CE SĂ VII LA STADION?

Dinamo Under 19 a terminat sezonul regular pe locul 1 și este singura echipă neînvinsă din acest campionat. Mai mult decât atât, ei s-au calificat în această finală după un meci spectaculos jucat pe stadionul mare din Ștefan cel Mare, terminat 6-1 împotriva arădenilor de la UTA.

Formația din ultima partidă oficială : 4-2-3-1

Eșanu – Denis Ciubotariu, Grigore, Negotei, Anghel – Liviu Gheorghe, Vlad Vlăduț – Codreanu, Gheorghe Ion, Vasile Cristian – Mihai Neicutescu

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Romera: ”Nu m-au interesat alte oferte”

-->
Previous Steliano Filip ar putea pleca în Serie A
Next INTERVIU EXCLUSIV Romera: ”Nu m-au interesat alte oferte”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.