EXCLUSIV Fabbrini apare transferat. Reacția clubului+reacția agentului său


Diego Fabbrini este unul dintre jucătorii pe care dinamoviștii au regretat că l-au refuzat vara trecută și a ajuns până la urmă la Botoșani. El a făcut meciuri foarte bune contra ”câinilor” împotriva cărora a și marcat și a devenit cu adevărat o țintă pentru ”câini”. Mai ales că el devine liber de contract în această vară, când îi expiră contractul cu moldovenii.

Transfermarkt l-a trecut pe Diego Fabbrini la Levski Sofia în seara asta. Doar că mijlocașul italian nu va ajunge la bulgari.

”Nu se pune problema ca Fabbrini să ajungă la Levski Sofia. Nu a fost o țintă pentru noi, cum nici nu s-a pus problema ca Mattia Montini să ajungă în Bulgaria”, a declarat Bogdan Pătrașcu, șeful scouterilor de la Levski Sofia pentru doardinamo.ro.

Și agentul jucătorului, Florin Manea, explică situația.

”Este o veste falsă. Am trimis deja scrisoare la transfermarkt să scoată. Din ce știu eu nu sunt șanse să ajungă la Levski. Săptămâna asta vom lua o decizie în ceea ce privește viitorul lui. Sunt șanse să ajungă la Dinamo. O să vedem”, a declarat Florin Manea pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Ce cotă are Montini să devină golgheterul campionatului

-->
Previous FOTO Pfff, ce și-a revenit! McDermott face furori
Next A fost conducător la Dinamo și tocmai a promovat cu echipa sa: ”A contat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *