EXCLUSIV Discursul lui Miriuță în vestiar după victoria cu 3-0


Vasile Miriuță a simțit în sfârșit ce înseamnă să câștige un meci categoric, fără ca echipa sa să se chinuie prea mult pentru victoria aceasta. Dacă după umilința cu Viitorul nu a mers să dea ochi în ochi cu elevii săi, de data aceasta  a profitat de scorul categoric cu Gaz Metan Mediaș, 3-0, și a mers în vestiar după meci să le mulțumească băieților.

”Așa da, am arătat că putem fi o echipă dacă luptăm împreună pentru un obiectiv comun. Intrarea în play-off. Vă asigur, cu mine toți veți primi a doua șansă pentru că eu sunt un antrenor care iert, dar trebuie să știți să profitați de ea. Vreau să ducem Dinamo sus, acolo unde îi este locul! Ne aflăm pe un loc 7 rușinos dar dacă vom intra în play-off acolo se poate întâmpla orice. Asta este MOMENTUL ZERO. De acum trebuie să arătăm că suntem uniți într-un singur obiectiv – să-i facem fericiți pe suporterii noștri înainte de Sărbători. Pentru asta este obligatoriu să intrăm în play-off. Va fi greu, dar nu imposibil!”, le-a transmis Miriuță elevilor săi imediat după victoria cu medieșenii.

Dinamo a trecut prin cel mai greu moment în acest sezon după scandalul ”petrecăreților” și Miriuță va trebui să facă minuni și să-i unească din nou pe jucători.

Citește și:

Veste excelentă pentru ”câini”

 

 

-->
Previous Contra a anunțat lotul complet. Un dinamovist, convocat la națională
Next O veste bună pentru ”câini”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *