EXCLUSIV Dinamovistul pe care Rednic l-a convins: ”Comisioane? Povești de adormit copii. Să vă povestesc ceva”


Mircea Rednic a venit la Dinamo cu o dorință extrem de mare să demonstreze că poate salva acest club pe care îl iubește. Bagă bani, e manager, e antrenor, e omul care pur și simplu pare că e în stare de orice pentru a-și duce obiectivul la bun sfârșit. Măcar de la anul să aibă o formație care să poată câștiga titlul și să joace din nou în cupele europene. Dan Nistor a povestit cu ce l-a impresionat antrenorul.

”Mie îmi dă o încredere foarte mare nea Mircea, nu știu de ce. Are foarte mare experiență, simte foarte bine jucătorul, este un antrenor care cred eu că va face lucruri minunate la Dinamo și practic a început să se vadă mâna lui, ați văzut și cu acest atacant, cu Montini, chiar dacă nu e pregătit 100% a marcat trei goluri cu Craiova și cred că nu e la mâna oricui să marcheze trei goluri.

Eu cred că Mircea Rednic e omul potrivit la locul potrivit. Nu zic cuvinte mari, nu-l mângâi pe nea Mircea Rednic. Sunt convins că dânsul va face lucruri minunate, și nu cu foarte mulți bani, sau mai știu eu ce zic alții, că fata lui ia nu știu ce comisioane, sunt povești de adormit copiii. E o legendă a clubului Dinamo, normal că la fiecare antrenament ne invocă spiritul dânsului, ne spune cum era înainte, chiar înainte de anumite meciuri ne pune filmulețe din trecut când juca și dânsul. Ca o paranteză ne-a pus când juca Dinamo cu Lazio pe Național Arena, chiar acel filmuleț când toată galeria era îmbrăcată alb și roșu și cânta, a fost ceva extraordinar”, a declarat Dan Nistor într-un interviu exclusiv pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Prunea, propunere în direct pentru Mircea Rednic

-->
Previous Cu ce a venit Sorescu nou în 2019. Schimbare a fundașului dreapta
Next Prunea, propunere în direct pentru Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *