EXCLUSIV Dinamo are jucător la EURO. Prima reacție: ”Vreau să mulțumesc”


Dinamo are în sfârșit un jucător convocat la EURO U21 din Italia și San Marino. Denis Drăguș s-a accidentat grav și nu va mai putea participa la turneul final, așa că în locul lui a fost chemat Ricardo Grigore. Fundașul dinamovist pleacă în această dimineață spre Italia, acolo unde va intra imediat sub comanda lui Mirel Rădoi.

”Sunt foarte fericit că în ultimul moment am prins turneul final, sincer să spun simțeam ceva, dar nu știam exact ce va fi. Mă bucur din tot sufletul meu că mister Mirel Rădoi s-a gândit la mine și am fost prima variantă pentru el și de data asta chiar m-a chemat. Îmi pare foarte rău de Denis Drăguș că s-a accidentat, chiar nu aș fi vrut să fiu în această ipostază, puteam fi și eu în locul lui, știu cât de mult își dorește să fie la acest campionat european, îmi este și un prieten foarte bun și îi doresc recuperare cât mai rapidă. Și sper din tot sufletul meu să scoatem niște rezultate foarte bune și să nu-i dezamăgim pe români.

Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au avut încredere în mine și care m-au promovat, în special domnului Bratu care a avut încredere în mine și m-a luat de la începutul sezonului și m-a băgat. Îi mulțumesc foarte mult și lui nea Mircea (n.r. Rednic), pentru că și el a fost un om foarte important din cariera mea. Cei doi și-au pus amprenta pe cariera mea, dar țin să le mulțumesc și celorlalți pe care i-am avut la juniori”, a declarat Ricardo Grigore pentru doardinamo.ro.

”O să vin direct de la EURO la Marbella, în cantonamentul lui Dinamo. Dar sper să ajung cât târziu pentru că asta va însemna că o să ajungem cât mai departe în această competiție” Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Florin Bratu, prima reacție după convocarea lui Ricardo Grigore

-->
Previous AJUTOR NESPERAT: ”Suntem alături de Rednic în toate demersurile”
Next EXCLUSIV Florin Bratu, prima reacție după convocarea lui Ricardo Grigore

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *