EXCLUSIV Mircea Rednic a mai avut o cerere SPECIALĂ în ședința de la Rin


Mircea Rednic dă milităria jos din pod la Dinamo. Vrea șase jucători să plece cât mai repede de la Dinamo, iar Alexandru David face eforturi deosebite să reușească să le rezilieze contractele cât mai repede.

Este vorba despre Axente, Subotic, Popovici, Katsikas, Mezague și Mihai Popescu. Rednic n-ar mai vrea să lucreze cu niciunul dintre ei. Dacă pe cinci dintre ei nu îi cunoștea atât de bine, de Mezague e cel mai dezamăgit. ”Puriul” îl făcuse căpitan la Mouscron sezonul trecut și nu poate trece peste faptul că din cauza lui Dinamo a luat un gol stupid cu Dunărea Călărași.

De asemenea, Rednic a mai avut o CERERE SPECIALĂ. Vrea neapărat să știe ce se va întâmpla cu Diogo Salomao. Antrenorul lui Dinamo ar vrea să-l păstreze în lot, dar numai dacă portughezul își prelungește contractul. În caz contrar, ”Puriul” îl va folosi doar dacă va avea cu adevărat nevoie de el pentru că își dorește ca toți jucătorii care intră pe teren să fie concentrați DOAR la calificarea echipei în play-off și la viitorul lui Dinamo.

-->
Previous De râsul lumii. Ce a putut să spună un rival despre Dinamo
Next Pariul NEBUN al lui Gigi Becali: "Asta fac dacă Dinamo se califică în play-off"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *