EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile ale lui Salomao. Ce se întâmplă de fapt cu el


Diogo Salomao a jucat ieri primul meci după vacanță pentru Dinamo și nu a făcut-o deloc rău. Mijlocașul portughez fusese menajat sezonul trecut în ideea unui transfer în străinătate pentru că situația este destul de complicată pentru el, așa cum el recunoaște. Ideea cea mai importantă este că el ar vrea să continue la Dinamo și din vară, dar nu a venit nicio ofertă din partea clubului pentru prelungirea contractului. Vedeți mai jos ce a declarat Salomao pentru doardinamo.ro.

-Diogo, care este situația ta? Se tot vorbește că pleci, că ai oferte…

Eu sunt concentrat 100% aici, la Dinamo, situația mea este cea pe care o știm cu toții, mai am contract doar până în vară, dacă va trebui să rămân voi fi foarte serios și voi da totul pentru această echipă, dacă sunt anumite oferte din altă parte pentru mine și pentru club, le vom discuta și vom vedea dacă rămân sau plec.

-Dar tu ce vrei?

Eu sunt fericit să fiu aici, aș vrea să stau aici până la sfârșit, dar situația nu este ușoară pentru echipă, pentru că un jucător în ultimele 6 luni de contract clubul îl poate pierde fără să câștige nimic, și nici nu este ușor pentru mine, pentru că nu știu ce se poate întâmpla.

-Există vreo posibilitate ca tu să prelungești contractul cu Dinamo?

Până acum nu există nicio ofertă. Dacă va fi vreuna din partea clubului bineînțeles că aș discuta. Dar cum nu mi s-a prezentat nimic până în acest moment nu știu ce se va întâmpla. Dar dacă va fi să rămân până la finalul contractului rămân și dacă există vreo ofertă de la altă echipă pentru ambele părți, discutăm.

Citește și:

EXCLUSIV DIN ANTALYA Fără CĂPITAN Cine poartă banderola acum la Dinamo

-->
Previous Alături de ”câini”. Cât s-a terminat ultimul meci din Antalya
Next Fără ei nu se poate. Cele 5 transferuri pe care Dinamo trebuie să le rezolve URGENT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *