EXCLUSIV Decizie INSPIRATĂ luată de conducerea lui Dinamo


Ionuț Negoiță și conducerea lui Dinamo este în plin conflict deschis cu suporterii după ce fix în urmă cu o săptămână Mircea Rednic a fost demis. Într-o perioadă în care formația e măcinată de probleme, conducerea ia o primă decizie inspirată.

Deși ieri a apărut informația conform căreia meciurile echipei de pe teren propriu nu se vor mai juca pe Arena Națională, se pare că acest lucru nu este adevărat. Chiar dacă nu se va ajunge la o înțelegere cu galeria, decizia este luată, este semnat deja un contract cu primăria pentru închirierea stadionului pentru sezonul următor și nu se va renunța această idee.

”Planul rămâne același. Meciurile de pe teren propriu se vor juca pe Arena Națională”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru doardinamo.ro.

Totuși, în luna august se va schimba gazonul după cele două concerte care vor avea loc pe cel mai mare stadion al țării. Pe 3 iulie va veni Ed Sheeran, în timp ce pe 14 august trupa Metallica se va întoarce la București. Cel mai probabil, ”câinii” vor juca abia din septembrie pe Național Arena.

Citește și:

VIDEO Campioni. Dinamo se întoarce de la Hațeg cu un trofeu frumos

-->
Previous Se întoarce la Dinamo? ”Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc”
Next FOTO Ștefan Radu s-a întors în tricoul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *