EXCLUSIV De ce Hanca n-a venit să dea declarație la Judecătoria Sectorului 2. Ce a spus Florin Tănase


Astăzi a avut loc un nou termen la Judecătoria Sectorului 2, în cazul morții lui Patrick Ekeng, dosar în care medicul de pe ambulanța Puls, Mihaiela Duță, e acuzată de ucidere din culpă. Fotbaliștii Sergiu Hanca și Florin Tănase, aflați în proximitatea lui Ekeng în momentul în care fotbalistul s-a prăbușit pe gazon, ar fi trebuit să fie prezenți pentru a fi audiați. A făcut-o doar Florin Tănase, în timp ce Sergiu Hanca nu a venit.

”Nu am primit nicio citație. Cum să mă duc prezint fără să fiu citat sau măcar informat de către cei de la Judecătorie sau cei din club”, a explicat Hanca pentru doardinamo.ro.

Declarația completă a lui Florin Tănase:

„Țin minte că a căzut în spatele meu. M-am dus să-l iau de mână și să-l întorc într-o parte. Ekeng era în spatele meu, eu eram la centrul terenului. S-a auzit căzătura. Am văzut că era întins. Nu mai știu dacă am fost primul lângă el. L-am luat de o mână și l-am întors pe o parte, căzuse pe spate. Se auzea un horcăit. Avea maxilarul blocat, își pierduse cunoștința. Ochii erau blocați, deschiși.

Nu știu ce să zic, imediat a venit medicul clubului Dinamo. L-a pus pe spate și a început să-l resusciteze. L-a apăsat pe piept și nu îmi aduc aminte. La un minut sau un minut și jumătate a venit ambulanța. Nu am văzut doctorul. Nu știu cine era doctorul. Oamenii de la ambulanță au luat targa. Când l-au pus pe targă, nu mai respira, asta am observat. Cam două-trei minute a durat până l-au urcat în targă. L-au și scăpat, se lăsa targa în jos. Nu știu ce i-au făcut cât au stat pe teren, eram întors cu spatele”, a spus Florin Tănase.

Citește și:

7 nume IMPORTANTE pe lista neagră a lui Rednic. De ce trebuie să scape de ei

Previous Rednic îi stă-n ochi! Dinamovistul contrat puternic și luat la rost
Next DEZVĂLUIRI din INTERIOR Ce are de gând de fapt Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *