EXCLUSIV De ce depinde revenirea lui Borcea în Ștefan cel Mare


Ionuț Negoiță nu vrea să vândă toate acțiunile, dar vrea un om mai puternic financiar decât el care să investească bani la Dinamo și să aducă oameni capabili care să conducă acest club. Și-a dat seama că el mai mult decât atât nu poate face și că și-a atras și niște probleme penale după ieșirea din insolvență. Înjurat de suporteri și ponegrit de toată suflarea dinamovistă el anunță prin vocea lui Alexandru David că la anul obiectivul ar putea fi salvarea de la retrogradare. Serios?

De ce a apelat la un asemenea DISCURS? Pentru a pune presiune pe cei care vor să cumpere Dinamo. Mai exact, Negoiță se folosește de dinamovismul lui Patrick Borcea, care este hotărât să-l convingă pe tatăl său să investească la Dinamo. Mai mult decât atât, fiul fostului acționar a plecat la Miami pentru a vinde apartamentul în care tatăl său a locuit cu Alina Vidican, după ce fosta soție a lui Borcea s-a mutat într-unul mai mic tot în același oraș din SUA.

Imobilul pe care Patrick vrea să-l vândă este cotat la 2,2 milioane de dolari, bani pe care fiul lui Borcea i-ar folosi pentru a cumpăra o parte din acțiuni de la Ionuț Negoiță.

Citește și:

O dinamovistă are nevoie de SÂNGE! Trebuie să o AJUTĂM.

-->
Previous O dinamovistă are nevoie de SÂNGE! Trebuie să o AJUTĂM.
Next Ivan Pesic, declarație care NU va fi pe placul fanilor lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *