EXCLUSIV De ce a fost Rednic azi la Miercurea Ciuc. Se pregătește viitorul


Dinamo pregătește în această primăvară viitoarea ediție. În care nu doar că nu mai vrea să joace în play-out, așa cum s-a întâmplat doi ani la rând, ci speră să se lupte pentru campionat, așa cum a spus și dorește Mircea Rednic. După victoria cu Dunărea Călărași (2-0), ”câinii” s-au îndepărtat de subsolul clasamentului și de posibilitatea de a oferi clevetitorilor motive de satisfacție.

Duminica este zi de lucru pentru antrenorul de 56 de ani al roș-albilor, n-a avut liber precum jucătorii săi. Rednic a fost la Miercurea Ciuc pentru a vedea la lucru echipa Under 19 a clubului care a avut meci de campionat cu Csikszereda. ”Am plecat la 3-0, lucrurile mergeau bine. Am vrut să văd la lucru și pe viitorii dinamoviști de la prima echipă, așa sperăm cu toții. Eu am în vedere și speranțele lui Dinamo, important e ca fotbaliștii să muncească în fiecare zi mai mult, fiindcă vor avea șanse să se afirme”, a comentat Rednic pentru doardinamo.ro.

Tehnicianul a spus că va urmări în această perioadă și partidele de juniori A și B, mai ales că acestea se luptă să fie din nou în topul fotbalului juvenil la finalul primăverii.

Citește și:

Dinamo a învins în finala mică. Cu ce s-a ales după turneul de la Focșani

Previous Al patrulea meci al anului fără gol încasat. Ce a câștigat echipa
Next Dinamo a învins în finala mică. Cu ce s-a ales după turneul de la Focșani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *