EXCLUSIV Dan Nistor răspunde acuzelor că s-ar fi dat lovit. Când revine căpitanul


Astăzi a apărut o informație în gsp.ro conform căreia Dan Nistor, 30 de ani, ar fi supărat pe conducerea lui Dinamo deoarece ar fi fost păcălit atunci când a semnat contractul de prelungire. Lui i s-ar promis că va avea cel mai mare salariu din lotul lui Dinamo, dar ulterior a aflat că Gomelt câștigă cu 2.000 de euro mai mult decât el. Astfel, el s-ar fi dat lovit pentru cele două meciuri care au mai rămas de jucat, cu Craiova și cu Astra, scrie gsp.ro.

În fapt, Dan Nistor a jucat accidentat în meciul cu Hermanstadt tocmai pentru că-și dorea enorm să câștige echipa și să-i poată mobiliza pe jucători din teren. Doardinamo.ro a vorbit în această dimineață cu Dan Nistor pentru a clarifica situația.

„Bineînțeles că nu este nimic adevărat. Ce treabă am eu că Gomelt câștigă mai mult? Pe mine mă interesează doar să joace echipa cât mai bine și să reușim să ne calificăm în play-off. De aceea am și intrat cu Hermanstadt, când am jucat o repriză într-un picior. Cum să mă dau lovit? Din păcate nu voi mai putea juca în ultimele două meciuri, dar voi reveni sigur în cantonamentul din Antalya și cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi 100% pregătit când se reia campionatul”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Rednic este obligat să facă artificii în echipă. Situație inedită pentru un fotbalist

-->
Previous BRAVO Performanță extraordinară pentru un fost dinamovist: ”Am reușit centenarul meu”
Next Rednic este obligat să facă artificii în echipă. Situație inedită pentru un fotbalist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *