EXCLUSIV Dan Nistor îi transmite un mesaj Simonei Halep


Dan Nistor trage tare în Cipru pentru a se recupera după o lovitură primită în primul amical, 5-0, cu Aris Limassol, când a și reușit să marcheze un gol. El ne-a spus ce s-a întâmplat și de ce nu vrea să riște o accidentare mai gravă.

”Nu este nimic grav dar am simțit o mică înțepătură la gambă și nu am vrut să risc pentru că vreau să fiu apt pentru meciul cu CS U Craiova pe care trebuie neapărat să-l câștigăm”, a declarat mijlocașul lui Dinamo, care a început astăzi alergările și de luni va face antrenamente normale cu echipa.

El i-a transmis un mesaj Simonei Halep, care astăzi s-a calificat în finala Australian Open, unde o va întâlni pe Caroline Wozniacki, sâmbătă, de la ora 10:00, într-o partidă pe care dinamovistul o va urmări la televizor.

”Suntem alături de tine și sper să ne faci fericiți încă odată. Demonstrează celor care te critică că greșesc și câștigă această finală. Baftă multă, Simona! ” a fost mesajul pe care l-a transmis Dan Nistor prin intermediul doardinamo.ro, Simonei Halep.

-->
Previous Vasile Miriuță explică care este situația lui Dan Nistor
Next Face Dinamo o greșeală? Un nou jucător e aproape de a părăsi echipa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *