EXCLUSIV Dan Nistor face o propunere suporterilor: ”Plătim noi. Avem nevoie de voi!”


Dan Nistor nu va fi pe teren cu Astra Giurgiu din cauza unei accidentări, dar este cu sufletul alături de colegii săi. Căpitanul lui Dinamo face o propunere și suporterilor, pe care îi roagă să vină în număr cât mai mare să susțină echipa la meciul cu Astra. Mai ales că anul trecut, tot pe zăpadă, Astra a învins-o pe Dinamo în ultima etapă a sezonul regulat și a trimis astfel formația din Ștefan cel Mare în play-out.

”Vreau să rog suporterii dinamoviști să fie în număr cât mai mare alături de noi, bineînțeles că am văzut că cei de la Astra au pus biletele foarte scumpe, nu înțeleg de ce. Dacă este nevoie cu mare drag le cumpărăm noi, dacă ei vor să vină în număr cât mai mare cu siguranță vom face chetă și le vom cumpăra bilete, nu este niciun fel de problemă. Nu înțeleg de ce se face acest lucru, stadioanele sunt goale și cred că fanii ar trebui să fie alături de noi să ne încurajeze, nu să-i facem să stea acasă. Era un fotbal mai frumos cu tribunele pline așa cum era înainte. Dar din păcate, aștia sunt oamenii, nu avem ce să facem.

Galeria noastră este cea mai frumoasă, cea mai importantă, cea mai deșteaptă să zic așa, au tot felul de coregrafii extraordinare, nu degeaba au fost votați pe primul loc în Europa, avem mare nevoie de ei și cu siguranță dacă vor fi alături de noi vom duce Dinamo acolo sus”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Adversar tare pentru Dinamo în primul amical din Antalya

-->
Previous Ironii la nivel înalt. Ce spun oficialii Astrei despre prețurile biletelor la Giurgiu
Next Adversar tare pentru Dinamo în primul amical din Antalya

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *