EXCLUSIV Dan Nistor a vorbit cu jucătorii înainte de meciul cu Astra. Motivație SPECIALĂ


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, este accidentat și nu va juca diseară, dar a vorbit cu o parte dintre colegii săi și le-a explicat de ce meciul acesta este extrem de important pentru ei. În primul rând pentru a menține șansele de a intra în play-off și în al doilea rând, pentru a-și lua revanșa față de Astra, care i-a bătut în ultimul meci al sezonului regulat anul trecut și i-a trimis în play-out. Este vorba despre partida disputată pe 24 februarie 2018, la Giurgiu, terminată 2-0 pentru Astra.

”Îmi pare nespus de rău, sper ca la meciul de joi să câștigăm, să ne apropiem la 3 puncte de zona de play-off și automat când vom veni din vacanță să fim mult mai pregătiți și să câștigăm cele cinci meciuri rămase.

Chiar zilele trecute am vorbit cu câțiva dintre colegii mei și le-am readus aminte că acel meci de la Giurgiu, tot pe zăpadă, ne-a scos din play-off. Sperăm ca la meciul de astăzi să fim mobilizați. Vreau să rog suporterii încă odată să fie alături de noi”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

Astra-Dinamo se joacă astăzi, de la ora 20:00, la Giurgiu.

Citește și:

Dan Nistor anunță FERM: ”Cu FCSB nu voi semna niciodată”. Unde vrea să joace în viitor

-->
Previous Rivalii contraatacă: ”Sunt aruncate să ne adoarmă”
Next EXCLUSIV Probleme mari pentru Dinamo. Cel mai important jucător nu va fi titular

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *