EXCLUSIV Cum se pregătesc sibienii de Dinamo. Detalii din interior


Dinamo joacă diseară la Sibiu, de la ora 18:15, contra celor de la Hermannstadt, iar miza este diferită pentru cele două echipe. ”Câinii” visează prima poziție din play-out, fiind la două puncte în spatele Mediașului, în timp ce formația lui Vasile Miriuță este pe loc de baraj, la un punct în fața Călărașiului și la unul în spatele Voluntariului.

Cu un lot lovit de accidentări, Mircea Rednic va avea viață grea diseară. În plus, e un meci-eveniment pentru sibieni. E sold out. A declarat Iuliu Mureșan pentru doardinamo.ro: ”Noi vrem să rămânem în Liga 1, credem că ne putem salva chiar direct. Pentru meciul cu ”câinii” s-au dat toate biletele, vor fi 5.000 de oameni în tribune. Cred că vor face o atmosferă specială și vor pune presiune pe Dinamo. Avem nevoie de o victorie. Pentru mine au fost multe partide deosebite contra lui Dinamo pe vremea când eram președinte la CFR Cluj.

Un meci special rămâne cel din 2005, prima victorie contra ”câinilor”, scor 4-2. M-am bucurat ca un copil de ea. Fiindcă îl învingeam pe Goliath, cum era Dinamo la acea vreme pentru noi. Între timp, lucrurile s-au schimbat în comparația dintre bucureșteni și CFR”.

Citește și:

CIFRE Iată de ce e nevoie de Național Arena!

-->
Previous EXCLUSIV Dan Petrescu îl copiază pe Rednic. Ce spune despre Dinamo
Next CIFRE Iată de ce e nevoie de Național Arena!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *