EXCLUSIV Cum o duce fostul căpitan al ”câinilor” în Belgia


Antun Palic a lăsat Dinamo în vară pentru a căuta un viitor mai roz și mai bănos în străinătate. Croatul de 29 de ani n-a vrut să-și prelungească acordul cu gruparea din Ștefan cel Mare, nici când bucureștenii i-au oferit 11.000 de euro pe lună. Fostul căpitan al „câinilor”, în continuare foarte iubit de către fanii dinamoviști, a tot așteptat confirmarea din țările arabe pentru un contract de 500.000 de euro pe an, doar că acesta n-a mai venit.

A fost în discuții avansate și pentru un transfer în Australia, dar, până la urmă, a semnat cu formația lui Mircea Rednic, la Mouscron, unde câștigă momentan doar 5.000 de euro pe lună.

Mijlocașul nu trece printr-o perioadă foarte fericită în cariera sa. A strâns doar 4 meciuri în tricoul celor de la Mouscron, trei în campionat și unul în Cupa Belgiei. Este ușor de parcurs palmaresul lui Palic în Belgia: 12 minute cu Gent (3-2), 11 minute cu Kortrijk (1-1) și 63 de minute cu Eupen (3-2). Plus integralist în partida cu Tubize (3-1) în Cupă. În rest, zero! Trei meciuri în care a fost rezervă neutilizabilă, iar în ultimele trei partide n-a fost păstrat nici măcar în lotul de 18.

Previous Felipe Nascimento, despre meciul cu fosta sa echipă
Next Echipele probabile pentru Dinamo-CFR Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *